beton megmunkáláshoz

Bemutatóterem: Maglód Ady E. u. 25.
Tel: (+36)-29-327-109

betoncsiszoláshoz távirányítóval ellátott verzióban    sinkert    superfloor, parketta
padlócsiszoló gépek

Új fejlesztésű gyémántkorongok, márvány felületek fényének helyreállításához. Rendszeres használatukkal a padló mindig fényes marad. Egyszerű használni, akár egytárcsás és takarítógépen is, pont úgy, mint az eddig ismert takarító korongok. Használat közben eltünteti a karcokat és visszavarázsolja a padló eredeti fényét!

SuperShine gyémántkorongok kétféle kivitelben készülnek:
Klindex

SUPERSHINE PLUS, gyémánt pad félkemény hordozófelülettel. Akár normál egytárcsás géppel használva is olyan eredményt lehet velük elérni, mint a professzionális csiszológépekkel. Gyorsan és hatékonyan felfényesítik a régi, karcos padlókat. Tükörfényes felületet hagynak maguk után, a más gyártók termékeinek használata során jelentkező „narancsbőr-effektus” megjelenése nélkül. Használatával eltávolíthatóak akár a kóla, bor és egyéb savak és savtartalmú termékek által hagyott nyomok is!

Klindex

SUPERSHINE SOFT, gyémánt pad puha hordozófelülettel, a takarító korongokhoz, pad-ekhez hasonlóan takarítógépeken is használható, így könnyebb a nagyobb felületek karbantartása. Normál, egytárcsás géppel használva gyorsan és hatékonyan tűnteti el a karcokat az öreg, kopott padlókon. Tartóssága valamivel kisebb, mint a Supershine Plus-é, de mivel sok gyémántszemcsét tartalmaz, hatékonyabb, mint a piaci vetélytársai. A SuperShine Soft korongok szárazon és vizesen is használhatóak!

Klindex

A SUPERSHINE PLUS és SUPERSHINE SOFT korongok különböző szemcseméretekkel készülnek: 00, 0, 1, 2, 3. Általában elegendő az 1-es koronggal kezdeni és utána folytatni a munkát a 2-es, 3-as és SpongeLux korongokkal. Ha mély vagy nagyon mély karcokat kell eltávolítani a felületről a 0-s vagy akár a 00-ás korong használatát javasoljuk. A SuperShine & SpongeLux technológia használata során a padló nem lesz teljesen sík, csak magas fényű és karcmentes.

Klindex

SPONGELUX , egy speciális szivacsos korong, mely használata során egy lépésben takarít és fényez! A SpongeLux korong kiváló megoldás a fényes padlófelületek karbantartásához, hogy a padló örökké megőrizze ragyogó fényét!

Klindex
Klindex
Klindex

Bemutatóterem: Maglód Ady E. u. 25.
Tel: (+36)-29-327-109magyarweblap.huKapcsolatAdatvédelemAdatkezeles ÁSZFJótállás
klindex.hu