beton megmunkáláshoz

Bemutatóterem: Maglód Ady E. u. 25.
Tel: (+36)-29-327-109

betoncsiszoláshoz távirányítóval ellátott verzióban    sinkert    superfloor, parketta
betonpolírozó gép supershine spongelux ipari porszívó Paldócsiszolás bemutató betoncsiszolás padlóápoló gépek Tbeton  polírozás Superconcrete

Klindex Ipari Porszívók

Ismerje meg a Klindex nagy teljesítményű, öntisztító rendszerrel felszerelt ipari porszívóit, és vizes porszívóit! A Klindex kínálatában talál ipari porszívókat napi takarításra, háztartása számára, talál halk, könnyen mozgatható, költségkímélő modelleket szállodai használatra. Akkor is jó helyen jár, ha kárpittisztítással, esetleg szőnyegtisztítással foglalkozik, vagy ha autókozmetikát üzemeltet vízmelegítős, vizes porszívóink minden kritériumnak eleget tesznek.

HEPA szűrővel (HEPA 10, HEPA 13) ellátott ipari porszívóink kiszolgálják az ipar különböző szegmenseit, legyen szó padlócsiszoló gépek porelszívásáról, nehézipari fémforgácsról, vagy nagy mennyiségű élelmiszeripari finomporról. A Klindex ipari porszívói mindig és minden körülmény között állnak rendelkezésére. Nagy teljesítmény, erős motor, folyamatos munkavégzés, könnyű ürítés és hosszú élettartam jellemzi termékeinket.
Supervak 300 porszívó

SUPERVAK 300

A SUPERVAK 300-as a legnagyobb teljesítményű porszívó a SUPERVAK sorozatból. A dupla, leszerelhető porleválasztóknak köszönhetően a porszívószűrők kisebb munkaterhelésnek vannak kitéve, ezáltal élettartamuk jelentősen megnő.

Bővebben...

Supervak 250

Supervak 250

A SUPERVAK 250 dupla motorjaival és nagyméretű szűrőterével a tökéletes porszívó ipari környezetben való nagy mennyiségű por felszívására. Kiválóan használható erős csiszológépekhez, mint például az EXPANDER 1000-es vagy nagy betonmaró- és szemcseszórógépekhez csatlakoztatva.

Bővebben...

Supervak 200

Supervak 200

SUPERVAK KY 200 a megfelelő porszívó azok számára, akiknek a munka során nagy mennyiségű port kell felszívniuk, de fontos számukra, hogy a gép könnyen mozgatható legyen.

Bővebben...

Supervak 90

Supervak 90

A SUPERVAK KY90 ASC modellek a legideálisabbak nagy mennyiségű por vagy akár a legfinomabb por elszívására is, anélkül, hogy a szűrőt állandóan cserélni kellene. Computer szabályozza a szűrők tisztítását, így nem okoz gondot akár a finomabb porok felszívása sem. Gurulós váza lehetővé teszi, hogy közvetlenül padlócsiszoló géphez kössük.

Bővebben...

Supervak 90M

Supervak 90M

A SUPERVAK 90M egy nagyteljesítményű porszívó indukciós motorral és Stellar szűrővel. Tökéletes por, feldolgozott hulladék és vasforgács felszívására. A mechanikus szűrőtisztítórendszer tökéletes tisztítást és ezáltal hosszú élettartamot biztosít a szűrőnek.

Bővebben...

Supervak 80

Supervak 80

A SUPERVAK KY80 ASC modellek a legideálisabbak nagy mennyiségű por vagy akár a legfinomabb por elszívására is, anélkül, hogy a szűrőt állandóan cserélni kellene. Computer szabályozza a szűrők tisztítását, így nem okoz gondot akár a finomabb porok felszívása sem. Gurulós váza lehetővé teszi, hogy közvetlenül padlócsiszoló géphez kössük.

Bővebben...

Supervak 80M

Supervak 80M

A SUPERVAK 80M egy nagyteljesítményű porszívó indukciós motorral és Stellar szűrővel. Tökéletes por, feldolgozott hulladék és vasforgács felszívására. A mechanikus szűrőtisztítórendszer tökéletes tisztítást és ezáltal hosszú élettartamot biztosít a szűrőnek.

Bővebben...

Supervak 77

Supervak 77

SUPERVAK 77 a megfelelő megoldás a közepes méretű területen végzett munkákhoz. Egészen finom és durvább por felszívására is alkalmas, mindezt folyamatosan végzi. Tehát nem szükséges munka folyamán megállni, mert a szűrőket közben is lehet tisztítani.

Bővebben...

Supervak 76

Supervak 76

SUPERVAK 76 a megfelelő megoldás a kis és közepes méretű területen végzett munkákhoz. Egészen finom és durvább por felszívására is alkalmas, mindezt folyamatosan végzi. Tehát nem szükséges munka folyamán megállni, mert a szűrőket közben is lehet tisztítani. Kifejezetten ajánlott fa padlók csiszolásához, a TIMBA csiszológép mellé.

Bővebben...

Supervak 75

Supervak 75

SUPERVAK KY 75 a megfelelő megoldás a kis területen végzett munkákhoz és kisebb gépekhez. Egészen finom és durvább por felszívására is alkalmas, mindezt folyamatosan végzi. Tehát nem szükséges munka folyamán megállni, mert a szűrőket közben is lehet tisztítani. Kifejezetten ajánlott fa padlók csiszolásához, a TIMBA csiszológép mellé.

Bővebben...

Supervak 67-66

Supervak 67-66

SUPERVAK 67-66: Ipari porszívó „AIR-Pulse” szűrőtisztító rendszerrel, a hosszú élettartamért. Tökéletesen használható parkettacsiszoló-, szemcseszóró- és közepes méretű padlócsiszológépekhez csatlakoztatva.

Bővebben...

Supervak 65

Supervak 65

SUPERVAK 65: Ipari porszívó „AIR-Pulse” szűrőtisztító rendszer, a hosszú élettartamért.Tökéletesen használható parkettacsiszoló-, szemcseszóró- és kis méretű padlócsiszológépekhez.

Bővebben...

Supervak 57-56

Supervak 57-56

SUPERVAK 57-56: Ipari porszívó mechanikus szűrőtisztító rendszerrel, a hosszú élettartamért. Tökéletesen használható parkettacsiszoló-, szemcseszóró- és közepes méretű padlócsiszológépekhez.

Bővebben...

Supervak 55

Supervak 55

SUPERVAK 55: Ipari porszívó mechanikus szűrőtisztító rendszer, a hosszú élettartamért. Tökéletesen használható parkettacsiszoló-, szemcseszóró- és kis méretű padlócsiszológépekhez.

Bővebben...

Supervak 423

Supervak 423

A SUPERVAK 423 porszívó-sorozat tagjai SC („öntisztító”) rendszerrel rendelkeznek. Ezek kompakt és erős porszívók, melyek szűrőit, az öntisztító rendszernek köszönhetően, nem kell munka közben kézzel kiszedni és tisztítani, mint más közönséges porszívóknál.

Bővebben...

Supervak 40

Supervak 40

A SUPERVAK 40 két nagy teljesítményű, egyfázisú motorjával és SC-rendszerével („öntisztító szűrő”) bármilyen használatra kiváló. Nagy területek porszívózására valamint kis- és közepes csiszológépekhez kapcsolt használatra tökéletes. Személyautók, buszok és teherautók belsejének kitisztítására kiválóan alkalmas. Vizesen és szárazon egyaránt működtethető.

Bővebben...

Supervak 35H-36H

Supervak 35H-36H

A SUPERVAK 35H és 36H nagy teljesítményű porszívók elérhető áron. Köszönhetően a távtartó gyűrűk beillesztésének megnövelt porgyűjtő kapacitásra képesek. A SUPERVAK 35H anyagzsákokon túl (opcionális), egyszerű műanyag zsákokat is használhat. Ha nem kell nagy mennyiségű port felszívni a távtartó gyűrű eltávolítható a porszívó méretének csökkentéséhez.

Bővebben...

Supervak 36-35

Supervak 36-35

A SUPERVAK 35 és 36 kompakt és nagyteljesítményű professzionális porszívók, amik nagy mennyiségű port is felszívnak anélkül, hogy a szűrőket folyamatosan tisztítani kellene. Két nagy, rezgő ventilátoros, öntisztító patronszűrő van beléjük építve. Egyszerűen a szívócső áthelyezésével a szűrők tökéletesen tisztíthatók az ellenirányú fújás és rezgés miatt. Tökéletes kis- és közepes csiszológépekhez kapcsolt használatra. Egyszerű szállításhoz a motorok könnyen levehetők.

Bővebben...

Supervak smart 15H

Supervak smart 15H

A SUPERVAK SMART 15H nagy teljesítményű porszívó elérhető áron. Köszönhetően a távtartó gyűrű beillesztésének megnövelt porgyűjtő kapacitásra képes. A SUPERVAK SMART 15H anyagzsákokon túl (opcionális), egyszerű műanyag zsákokat is használhat. Ha nem kell nagy mennyiségű port felszívni a távtartó gyűrű eltávolítható a porszívó méretének csökkentéséhez.

Bővebben...

Supervak smart 15

Supervak smart 15

Supervak Smart 15: Innovatív és forradalmi porszívó nagy mennyiségű finom porral is könnyedén elbánik. Egyszerűen szállítható. Ideális kis munkákhoz, legyen az fúrás, csiszolás, vagy szemcseszórás.

Bővebben...

Drum

Drum

A Drum rendszer kiválóan alkalmas egy nagy területen végzett csiszoláskor keletkező víz és csiszolási iszap mennyiség fölporszívózására. A Drum rendszer bármely szabványos méretű hordóra csatlakoztatható, így biztosítva a zavartalan munkavégzést.

Bővebben...

Junior Plast HP

Junior Plast HP

A Junior Inox gépcsalád a legmodernebb technológia felhasználásával készül. Ez teszi őket a legjobb vizes porszívókká a piacon.

Bővebben...

Junior Inox

Junior Inox

A Junior Inox gépcsalád a legmodernebb technológia felhasználásával készül. Ez teszi őket a legjobb vizes porszívókká a piacon.

Bővebben...

Junior Inox 823

Junior Inox 823

A 600, 800 és 900 sorozatok modelljei olyan porszívók, amik köszönhetően nagyobb méretű szűrőiknek és tartályaiknak jobb teljesítményre képesek, mint a kisebb modellek.

Bővebben...

Junior Compact

Junior Compact

A Junior COMPACT gépcsalád a legmodernebb technológia felhasználásával készül. Ez teszi őket a legjobb vizes porszívókká a piacon.

Bővebben...

Junior telecontrol

Junior telecontrol

Ezek a modellek beépített konnektorral rendelkeznek, melyről kéziszerszámok áramellátása biztosítható. Igény esetén levegős szerszámok is csatlakoztathatók. Rozsdamentes acél tartály.

Bővebben...

Leo

Leo

LEO: Az alacsony zajszint és a nagy munkabírás teszik a LEO porszívót professzionális és értékes munkaeszközzé.

Bővebben...

Junior lava

Junior lava

A JUNIOR LAVA gépek többcélú berendezések, amik köszönhetően a befecskendező-felszívó rendszerüknek mindenfajta felület tisztítását lehetővé teszik, legyen az: szőnyeg, függöny, kanapé, járólap, fal, kárpit. Ezek a gépek közönséges porszívóként is használhatóak.

Bővebben...

Falcon 650-700

Falcon 650-700

A FALCON gépek többcélú berendezések, amik köszönhetően a befecskendező-felszívó rendszerüknek mindenfajta felület tisztítását lehetővé teszik, legyen az: szőnyeg, függöny, kanapé, járólap, fal, kárpit. A két nagyteljesítményű motor miatt a felület gyorsabban szárad. Ideális autómosó vagy takarító vállalkozások számára. Ezek a gépek közönséges porszívóként is használhatóak.

Bővebben...

Hot Flash

Hot Flash

A Hot-Flash a hideg vizes felszívógépek továbbfejlesztett változata. A fejben elhelyezett vízmelegítőnek köszönhetően nagyjából 60 °C-os vízzel dolgozik ezzel garantálva a magasabb színvonalú tisztítást. Forró vizes kárpit és szőnyegtisztításra kiváló.

Bővebben...

Vapor Little - Mec

Vapor Little - Mec

Professzionális gőztisztítók új sorozata, felszívó rendszerrel, hogy a tisztítás és fertőtlenítés gyorsabb és könnyebb legyen, így Ön időt és pénzt takaríthasson meg. A VAPOR a legpraktikusabb és leghatékonyabb gőztisztító. Olyan helyiségek tisztítására fejlesztve, mint éttermek, étkezdék, hentesüzletek, konyhák és bárhol ahol HACCP előírásoknak kell megfelelni.

Bővebben...

Vapor Max

Vapor Max

Kifejezetten olyan helyek tisztítására fejlesztve, mint nagy éttermek, étkezdék, nagy hentesüzletek, élelmiszerüzemek, kórházak és bárhol ahol HACCP előírásoknak kell megfelelni.

Bővebben...

Bemutatóterem: Maglód Ady E. u. 25.
Tel: (+36)-29-327-109magyarweblap.huKapcsolatAdatvédelemAdatkezeles ÁSZFJótállás
klindex.hu