Milyen a megfelelő beton, betoncsiszoláshoz?

Mielőtt betonozna, egyeztessen velünk, látogasson el a bemutatótermünkbe és nézze meg, hogy pontosan milyen megjelenést is szeretne a SuperConcrete padlójának!

Amennyiben lakásába, házába esetleg bemutatótermébe tervez SuperConcrete csiszolt beton padlót és Önnek az is fontos, hogyne csak egy ipari padló, hanem szép és esztétikus legyen, olvassa el a következő néhány gondolatot!

Sokan úgy gondolják (köztük a kőműves mesterek is), hogy a beton az „csak” beton és ha úgy is csiszolva lesz akkor mindegy, hogy milyen minőségű és, hogyan van eldolgozva..

Hogy miért lett ilyen a végeredmény?

 

A megrendelővel előre megbeszéltük, hogy:

a beton „minősége” minimum C25-ös szilárdságú legyen
8-16 mm-es szemcsenagyságra van szükség
megfelelő szakember, a helyes módon dolgozza el az anyagot
a beton-t egy betonüzemből rendeljék és hozzák

 

Ezzel szemben a kőműves „mester” meggyőzte a megrendelőt, idézem:

 

„Ő már több évtizede betonozik és meg tudja ő maga keverni a háznál a betont… Sőt! Így még olcsóbb is lesz!”

 

A végeredmény önmagáért beszél!! Látszik a két kép közötti különbség, azonban a végeredmény NEM A BETONCSISZOLÁST KIVITELEZŐ CÉG hibája! Hiszen a betoncsiszolás hibátlan lett, csak ebből a betonból ezt lehetett kihozni!

 

Mik voltak a hibák?

Nem lett megfelelő a beton minősége (C25 helyett C12)
Nem lett megfelelően eldolgozva (lécnyomok, textúra beli hibák, hullámok)

 

Összegezve: Mielőtt betonozna, egyeztessen velünk, látogasson el a bemutatótermünkbe és nézze meg, hogy pontosan milyen megjelenést is szeretne a SuperConcrete padlójának!  …. és mindenképp olyan mestert bízzon meg, akinek van tapasztalata és referenciái a betonozásban!