beton megmunkáláshoz

Bemutatóterem: Maglód Ady E. u. 25.
Tel: (+36)-29-327-109

betoncsiszoláshoz távirányítóval ellátott verzióban    sinkert    superfloor, parketta
betonpolírozó gép supershine spongelux ipari porszívó Paldócsiszolás bemutató betoncsiszolás padlóápoló gépek Tbeton  polírozás Superconcrete

Egytárcsás csiszológépek

Ismerje meg a Klindex egytárcsás takarítógépeit, egytárcsás súrológépeit és nagy sebességű (high speed) polírozógépeit! A termékpalettán fellelhető egytárcsás gépek mindegyike ideális napi takarításra, karbantartásra, felmosásra, tisztításra és polírozásra. Kínálatunkban megtalálják a gépek széles skáláját az egyszerű, kisebb munkaszélességű, könnyű modellektől egészen a fordulatszám szabályozós, nagyobb teljesítményű súroló és polírozógépekig.

A megbízható, nagy teljesítményű motorok, erős szerkezet és könnyű irányíthatóság mellett, kiegészítők széles köre jellemzi a Klindex egytárcsás takarítógépeit. Mindezt igyekezvén úgy megoldani, hogy a versenyképes ár mellett, egy megbízható, problémamentes gépet hozzunk létre.
levighetor 600

Levighetor 600

A Levighetor 600-as jelenti az áttörést a padlócsiszoló és fényező gépek világában, legyen szó márványról, gránitról, betonról vagy bármilyen csiszolható és fényezhető felületről! A Klindex által bevezetett irányító kerekek segítségével a gép könnyedén mozgatható akár 360°-ban, mind nagyobb, mind kisebb területeken.

Bővebben...

Hurrikane

Hurrikane

A Hurricane egy nagysebességű padló fényező és ápoló gép, 3 fázisú 10 lóerős motorral. A VILÁGON AZ ELSŐ ÉS AZ EGYETLEN ILYEN NAGY TELJESÍTMÉNNYEL!

Bővebben...

Vertika

Vertika

Vertika egyike a Klindex egyedi gépeinek! Az egyetlen csiszoló és fényezőgép mely függőleges felületeken is használható!

Bővebben...

Kroma

Kroma

A Klindex Kroma egy egytárcsás gép, amely azoknak készült, akiknek szükségük van egy erős gépre a nehéz munka elvégzésére vagy a felületek karbantartásánál

Bővebben...

Unika

Unika

UNIKA egy egytárcsás gép, amely köszönhetően az innovatív és modern designek, elnyerte a INNOVATÍV TERMÉK díját a 2000.-es Interclean kiállításon, Amsterdamban. Azóta is rendkívül kedvelt géptípus, takarító cégek és padlóápolás üzletágban dolgozóknak

Bővebben...

Baby

Baby

Könnyű és kompakt gép különböző helyszínekre és munkavégzésekre. Ahogy neve is takarja, akár egy kis gyerek is használhatja!

Bővebben...

Futura

Futura

A FUTURA az első fordulat-számszabályzós egytárcsás gép amely a vezérlő elektronikának köszönhetően 50- 500 RPM között forog.

Bővebben...

Rocky

Rocky

A ROCKY egytárcsás ugyanúgy, mint Unika az ideális gép a felmosásra, tisztításra és polírozásra bármilyen típusú padlózaton. A gép kifejlesztésének a célja, hogy miközben egy nagyon megbízható gépet készítsenek, még inkább versenyképes árú terméket hozzanak létre.

Bővebben...

Tornado

Tornado

A tornádó egy egyedülálló HIGH-SPEED gép 4 LE motorral. Ideális padlók fényezésére valamint csiszolt beton padlók karbantartására, polírozására.

Bővebben...

Konfort 13

Konfort 13

Konfort, egy könnyű egytárcsás gép padló ápolási és fényezési munkákra. Nagy kerekek az egyszerű szállításhoz, kézre álló kezelőszervek, ipari festés.

Bővebben...

Bemutatóterem: Maglód Ady E. u. 25.
Tel: (+36)-29-327-109magyarweblap.huKapcsolatAdatvédelemAdatkezeles ÁSZFJótállás
klindex.hu