beton megmunkáláshoz

Bemutatóterem: Maglód Ady E. u. 25.
Tel: (+36)-29-327-109

betoncsiszoláshoz távirányítóval ellátott verzióban    sinkert    superfloor, parketta
padlócsiszoló gépek betoncsiszolás ipari padló márványcsiszolás betonpadló csiszolása gránit csiszolás Supershine csiszológép
Klindex

Cégünk 1992 óta foglalkozik padlócsiszolással, ennek köszönhetően, hosszú ideje jelen vagyunk a szakmában. Cégünk rendelkezik az ország legnagyobb saját tulajdonú gépparkjával. A közel 20 év alatt, rengeteg gépgyártót, illetve technológiát próbáltunk ki és használtunk. A KLINDEX gépeivel 2000-ben kezdtünk el dolgozni, és azóta csak a KLINDEX gépekkel végezzük a padlócsiszolást.

Klindex

Rendszeresen ellátogatunk a szakmát érintő nemzetközi kiállításokra. Munkatársaink folyamatos képzéseken vesznek részt az olaszországi anyacégünknél, hogy a legújabb fejlesztéseket és ismereteket átadhassuk partnereink számára és a legmodernebb, naprakész technológiai tudással segíthessük munkájukat. Szaktudásunk elismeréseként az Olasz KLINDEX gyár cégünket jelölte ki a gépkereskedelem és a SuperConcrete Floor System technológia kizárólagos képviselőjévé.
Klindex Klindex

Egy kis történelem és innováció:

Klindex

Cégünk, a Natúrkő-Geomárvány Kft. felismerte azt a problémát, amellyel rengeteg betoncsiszolással foglalkozó cég és technológia forgalmazó is küzd világszerte: Ez nem más, mint a rossz minőségű betonok TÖMÍTÉSE... Nem kis büszkeséggel tölt el bennünket, hogy sikerült kifejlesztenünk egy olyan tömítőanyagot és a hozzá tartozó eljárást, ami megoldást nyújt a rossz minőségű betonok javítására... Számunkra a legnagyobb elismerést jelenti, hogy a 2013-as KLINDEX katalógusban szerepelnek termékeink, továbbá maga a gyár is beépítette a rendszerébe!

Tanfolyamok és képzések színtere:

Klindex

Cégünk közel 2 000 m2-es saját tulajdonú telephelyén folyamatos képzéseket és bemutatókat szervez, hogy partnereink mindig értesüljenek a legmodernebb technológiákról és fejlesztésekről.

Telephelyünkön ingyenes tanfolyamokat és bemutatókat tartunk, hogy megismerjék a Klindex gépeit valamint a technológiát.

Folyamatosan állunk partnereink rendelkezésére:

Klindex
  • képzésekkel és oktatással
  • szaktanáccsal
  • szakértői konzultációkkal
  • segítségnyújtással a megfelelő technológia kiválasztásához
  • a legmegfelelőbb karbantartási eljárás kiválasztásához tanácsadással
  • szerviz és csere gépek biztosításával
  • folyamatosan bővülő raktárkészlettel: szerszámok, segédanyagok, gépek stb.
  • szakmai kiállításokon való rendszeres részvételünkkel, ahol megismertetjük a technológiát, ezáltal megjelenést, reklámot biztosítunk partnereink számára is.
  • előadások szervezésével és szoros együttműködés kialakításával különböző egyetemekkel, hogy a jövő mérnökei is megismerjék és tervezzenek a KLINDEX technológiákkal.
  • és………: mindig felvesszük a telefont :)

Bemutatóterem: Maglód Ady E. u. 25.
Tel: (+36)-29-327-109magyarweblap.huKapcsolatAdatvédelemAdatkezeles ÁSZFJótállás
klindex.hu